Masszázsok

Nyugodt élmény, gondoskodó kezek által – Vendégeim számára az alábbi masszázsokat kínálom. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, hogy felfrissüljön és ellazuljon. 

A masszázs segíti a relaxációt & csökkenti a stresszt

Gyógyír a testnek és a léleknek

A masszázs felfrissíti a testet, ellazítja az izmokat és pozitívan hat az idegrendszerre. Javítja a vérkeringést, fokozza az energiát és éberséget, javíta az immunrendszer működését. 

 

Választható masszázsok

Masszázs otthon, Budapesten

Találja meg az Ön számára leginkább kedvelt masszázs típust: energetizáló, relaxáló svédmasszázs, cellulitmasszázs, gua sha arcmasszázs.

Svédmasszázs vendég

Energetizáló, relaxáló svédmasszázs

Sok szeretettel várom kedves vendégeimet egy nyugtató masszázsra. A svédmasszázs regenerál és felfrissít. Célja, hogy segítse az ellazulást, miközben feloldja az izomfeszültséget. Próbálja ki Ön is!

Cellulitmasszázs

A cellulitmasszázs javítja a vérkeringést és feszesebbé teszi a bőrt. A kezelés során különleges olajokat használok, amik méginkább fokozzák a masszázs jótékony hatásait. Tudjon meg többet az alakformáró masszázsról és hogy miben segíthet Önnek.

Arcmasszázs

Gua sha arcmasszázs

Ha szeretné arcbőrét méregteleníteni és feszesíteni, foglaljon időpontot Gua Sha arcmasszázsra. A Gua Shang arcmasszázs ősi kínai módszer, amely aktiválja a vér- és nyirokkeringést. Tudjon meg többet róla, illetve jótékony hatásairól.

Masszázs - természetes egészség mindenkinek