Cellulit masszázs, Alakformáló masszázs

Szeretettel várom vendégeimet alakformáló vagy más néven cellulit masszázsra. Segítek elérni a kívánt eredményt!

Alakformáló, cellulit masszázs

Először is egy állapotfelméréssel kezdünk, ahol a vendégem életmódjáról, táplálkozási szokásairól, folyadékbeviteléről kérek információt, majd lemérjük és dokumentáljuk a kezelendő testrészek kerületét.

Az alakformáló- vagy más néven cellulit masszázs szintén egy olajos vagy krémes testkezelés, amelynél az eredményhez kevés egyedül a masszőr erőfeszítése.

A kezelendő testrészek leggyakrabban a comb, a csípő és a felkar. A narancsbőr állapotától függően megbeszéljük a kezelés további menetét.

Optimális heti 2-3 alkalommal kezelni a kijelölt területeket, közben a napi vízfogyasztást 3 literre emelni. Kiemelt fontosságú a mozgás és a feldolgozott élelmiszerek kerülése.

A masszázs erőteljes, úgynevezett zsírtörő fogásokkal történik, amely esetenként enyhe fájdalommal járhat.

Relax Masszázs

A cellulit súlyosságától függően rásegíthetünk kefével, köpöllyel vagy ultrahangos illetve kavitációs készülékkel. A feltört zsírsejtek a véráramba kerülnek, ahonnan a masszázs hatására felgyorsult vérkeringéssel kiürülnek.

A kezelésnek jelentős méregtelenítő hatása is van, amit fokozhatunk többek között csalántea fogyasztással, sporttal vagy szaunával.

A cellulit masszázs hatékonyságát javítja a fahéj, kapszaicin, zöldtea, koffein vagy a rozmaring tartalmú olaj illetve krém.